Landbouw – Transport

Chieftain

De diepladeropleggers van Chieftain worden door iedereen gebruikt, van landbouwers tot grondverzetbedrijven, omdat ze een uitzonderlijk breed scala aan transportoplossingen bieden. Deze diepladers zijn in 35 jaar geperfectioneerd. De klanten van de door een tractor getrokken dieplader van Chieftain profiteren van onze jarenlange ervaring in de commerciële sector en kunnen er daarom zeker van zijn dat hun diepladeroplegger volgens de hoogste normen wordt vervaardigd. Als professionele loonwerker zal Chieftain u voorzien van de beste dieplader voor uw werk. De hogesnelheids-/snelsleepdiepladers van Chieftain zijn standaard voorzien van paraboolvering en worden geleverd met verstelbare torsiestaven. Dit betekent in feite dat u niet afhankelijk bent van de centrale bout van de veer om voor een goede uitlijning te zorgen wanneer u met hoge snelheid rijdt. Dit is slechts één voorbeeld van het verschil tussen een Chieftain High Speed ​​Low Loader en een ander merk. Veel van de concurrenten van Chieftain gebruiken inderdaad geen volledig commercieel onderstel in hun hogesnelheidsdiepladers, alleen omdat commerciële assen zijn gemonteerd, garandeert dit niet dat de vering geschikt is voor het beoogde doel, waardoor deze producten in eerste instantie goedkoper lijken, maar onvermijdelijk kosten met zich meebrengt. de klant meer op de lange termijn.

DSC_0642-scaled

2-Assige Landbouwdieplader

De Chieftain 2-assige landbouwdieplader wordt gebruikt in combinatie met landbouwtractoren en is ontworpen voor economisch transport van machines en uitrusting.

1_4_resize_2

3-Assige Landbouwdieplader

De Chieftain 3-assige landbouwdieplader wordt gebruikt in combinatie met landbouwtractoren en is ontworpen voor economisch transport van machines en uitrusting.

2-AXLE-FTLLA-scaled

2-Assige snel slepende dieplader

De Chieftain 2 Axle Fast Tow Low Loaders zijn speciaal ontworpen om achter High Speed ​​tractoren en Fastracs te slepen. Deze trailers zijn standaard uitgerust met high-speed commerciële assen, paraboolvering en lucht/hydraulische remmen.

3-AXLE-FAST-TOW-LL-scaled

3-Assige snel slepende dieplader

De Chieftain 3 Axle Fast Tow Low Loaders zijn speciaal ontworpen om achter High Speed ​​tractoren en Fastracs te slepen. Deze trailers zijn standaard uitgerust met high-speed commerciële assen, paraboolvering en lucht/hydraulische remmen.

3-AXLE-XCEL-2-scaled

3-Assige snelsleep-dieplader

De Chieftain 3 Axle 33T XCEL Fast Tow Low Loaders zijn speciaal ontworpen om achter High Speed ​​tractoren en Fastracs te slepen. Deze trailer heeft een nominale waarde tot 33T Bruto.

33T-WITH-LIFT-AXLE-scaled

Mocht u nu vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op.