Landbouw – Bemesters, e.d.

Hieronder vindt u een selectie van merken waarin wij handelen van zodebemesters en -tanken:


Rabe

Rabe Adler DX serie

Deze Kunstmestrooier serie is leverbaar met inhoud van 900 tot en met 2400 liter.
Uitvoering met een 3-punts hefaansluiting
Strooibreedtes variëren per model (van 9 tot met 50 meter)
Diverse opties mogelijk o.a. GPS Econov besturing

Rabe Adler XT 130 kunstmestrooier

Deze Kunstmestrooier serie is leverbaar met inhoud van 9500 liter.
Getrokken uitvoering
Strooibreedte van 18 tot met 50 meter)
Diverse opties mogelijk o.a. GPS Econov besturing

Rabe Ecodrill mechanische zaaimachine serie

Deze mechanische zaaimachine serie is leverbaar met inhoud van 450 tot en met 1350 liter.
Kan als solo zaaimachine gebruikt worden of in combinatie met een grondbewerking machine.
Strooibreedte van 3 tot met 4 meter (afhankelijk welk model)
Aantal strooipijpen van 21 tot en met 33 stuks (afhankelijk welk model)
Diverse opties mogelijk

Rabe Turboseed pneumatische zaaimachine serie

Deze pneumatische zaaimachine serie is leverbaar met inhoud van 1000 tot en met 1800 liter.
Kan als solo zaaimachine gebruikt worden of in combinatie met een grondbewerking machine.
Strooibreedte van 3 tot met 4 meter (afhankelijk welk model)
Aantal strooipijpen van 20 tot en met 32 stuks (afhankelijk welk model)
Diverse opties mogelijk


APV

APV Pneumatische strooiers

APV strooier is ideaal om bij een  grondbewerking machine direct een groenbemester te zaaien
Deze strooier is ook mogelijk om kunstmest of ander meststoffen te strooien.
Tankinhoud is te bestellen van 120 t/m 1600 liter.
Standaard wordt de strooier geleverd met 8 uitgangen inclusief  ketsplaatjes. en automatische afdraai regeling.
Tevens leverbaar met diverse computers naar ieder behoefte.
Informeer naar de mogelijkheden


Joskin

Joskin mengmest ton

Joskin Giertonnen zijn in vele uitvoeringen en opties.
Leverbaar van 7.000 liter t/m 32.000 liter tank
Als ook zo leverbaar in enkelasser, dubbelasser en tridem assen.
Enorme keus aan pompen (vacuum, Storm, Garda, Worm en Lobbenpompen.
net zoals meerdere opties, waaronder mengmest verdeler, hefinrichten voor achterwerktuig, remsystemen / stuursystemen en aansluitmogelijkheden
Informeer naar de mogelijkheden.

Joskin weidebemester Multi-Action

Deze weidebemester is laag in gewicht, heeft een eenvoudige constructie en vereist weinig onderhoud. De elementen worden bovenaan op hun plaats gehouden door een vergrendelingssysteem. De Multi-Action heeft een monobalk-chassis en er zijn verschillende werkbreedtes beschikbaar, net zoals meerdere opties, waaronder extra schijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Joskin weidebemester Solodisc

De Solodisc weidebemester zorgt voor een verspreiding met precisie op uw weiden. Deze bestaat uit schijven met grote diameter (406 mm x 19 mm), die 21,5 cm uit elkaar worden geplaatst. De injectiekegel bestaat uit een gegalvaniseerd mondstuk, anti-drup afknijper en een buigzaam rubberen eindstuk. Er zijn verschillende werkbreedtes en meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Joskin bouwlandbemester Terrasoc

De Terrasoc bouwlandbemester is voorzien van vaste tanden (tussenafstand: 40 cm) met platte ganzenvoeten (24 cm breed) met breekboutbeveiliging. De vorm van de tanden en de brede uitsparing van de kouters voorkomen verstoppingen van mengmest. Er zijn verschillende werkbreedtes en meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Joskin bouwlandbemester Terraflex/2

De Terraflex bouwlandbemester modellen zijn uitgerust met flexibele tanden die op brede veertanden bevestigd zijn. Op hun uiteinde is er een 6,5 cm breed omkeerbaar kouter gemonteerd. De tanden zorgen voor een beter omgewerkte grond, goede vermenging van gewasresten en een scheuring van de ploegzool en een goede voorbereiding van het zaaibed. De Terraflex/2 heeft een werkdiepte van 12 tot 15 cm. Er zijn verschillende werkbreedtes en meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Joskin bouwlandbemester Terraflex/3

De Terraflex bouwlandbemester modellen zijn uitgerust met flexibele tanden die op brede veertanden bevestigd zijn. Op hun uiteinde is er een 6,5 cm breed omkeerbaar kouter gemonteerd. De tanden zorgen voor een beter omgewerkte grond, goede vermenging van gewasresten en een scheuring van de ploegzool en een goede voorbereiding van het zaaibed. De Terraflex/3 heeft een werkdiepte van 12 tot 15 cm. Er zijn verschillende werkbreedtes en meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Joskin Stalmeststrooiers

Joskin stalmestrooiers zijn in vele uitvoering en opties.
Leverbaar van 8 tot 26 ton laadvermogen.
Als ook zo leverbaar in enkelasser, dubbelasser en tridem assen.
Keuze uit verticale of horizontale wals
net zoals meerdere opties zoals remsystemen / stuursystemen en disselvering
Informeer naar de mogelijkheden.


Peecon

Zodebemestertank TZT7000

Gegalvaniseerde tank met mangat van 600 mm doorsnee, gegalvaniseerd verzwaard chassis met onderaanspan en draaiend trekoog. Meerdere groottes beschikbaar, beschikbaar als dubbel-asser en verdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Zodebemestertank Euroline

Gegalvaniseerde tank met mangat van 600 mm doorsnee, gegalvaniseerd verzwaard chassis met onderaanspan en draaiend trekoog. Meerdere groottes beschikbaar, beschikbaar als (drie)dubbel-asser of multiwheel, en verdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Peecon Eco sleufkouterbemester

Deze bemester heeft een gegalvaniseerd frame met 4-punts bok, dubbele elementen met bladveerophanging, injectievoeten met rubberen uitloop (onderlinge afstand 220 mm), transparante toevoerslangen van 50 mm doorsnee en 2 loopwielen met spinderverstelling. Meerdere groottes en andere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Peecon Profi sleufkouter zodebemester

Deze bemester heeft een gegalvaniseerd frame met 4-punts bok, spoorvolgende elementen met mechanische afsluiters, voorsnijschijfjes van 275 mm doorsnee, injectievoeten met rubberen uitloop (onderlinge afstand 220 mm), transparante toevoerslangen van 50 mm doorsnee en 2 loopwielen met spinderverstelling. Meerdere groottes en andere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Peecon Econoom zodebemester

Deze bemester heeft een gegalvaniseerd frame met 4-punts bok, 15 graden spoorvolgende en bodemaanpassende elementen, voorsnijschijven van 460 mm doorsnee met extra zware lagering, injectievoeten met rubberen uitloop en transparante toevoerslangen van 50 mm doorsnee. Meerdere groottes en andere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Peecon Bouwlandbemester

Deze bemester heeft een gespoten kokerframe met 4-punts bok, kongskilde bladveertanden, verwisselbare beitels en injectiebuis, onderlinge afstand van tanden is 330 mm, transparante toevoerslangen van 50 mm doorsnee en 2 loopwielen met spinderverstelling. Meerdere groottes en andere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Peecon Schijvenegbemester

Deze bemester heeft een gepoedercoat hoofdframe met robuust uitgevoerde bok, 2 rijen met geharde stalen schijven van 560 mm doorsnee, de schijvenbalkafstand is 100 cm, de schijfarmen zijn opgehangen d.m.v. driehoekige rubbers voor een maximale bewegingsvrijheid van de schijven afzonderlijk en transparante toevoerslangen van 50 mm doorsnee. Meerdere groottes en andere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.


Mocht u nu vragen hebben over een bepaald type wagen, of bent u op zoek naar iets anders, bel even en we helpen u graag verder.