Landbouw – Bodembewerking

Hieronder vindt u een overzicht van bodembewerkingsproducten van Rabe:

 

Save

Save

Save

Save

Save


Ploegen

Rabe Condor

Deze gemonteerde ploeg is speciaal ontwikkeld voor kleinere en onregelmatig gevormde stukken land. De Condor is wendbaar en wordt standaard met 6 of 7 ploegvoren geleverd. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Albatros

Deze gemonteerde ploeg heeft bij de kleinste versie een 110 mm frame. Hij is makkelijk te hanteren en wordt hydraulisch opgetild. Er zijn meerdere opties mogelijk, o.a. grootte, wielen en schijven of tanden. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Super Albatros

Deze gemonteerde ploeg heeft dezelfde voordelen als de Albatros, maar hij kan ingezet worden bij de zwaarste soorten grond, en is geschikt voor tractors tot 300 pk. Er zijn meerdere opties mogelijk, o.a. grootte, wielen en schijven of tanden. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Kormoran PF/PL

Deze half-gemonteerde ploeg is de beste keuze op moeilijke stukken. Ze combineren hoge productiviteit met flexibiliteit. De Kormoran kan tot 9 ploegvoren aan (afhankelijk van de configuratie). Er zijn meerdere opties mogelijk, o.a. grootte, wielen en schijven of tanden. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Kormoran SF

Deze half-gemonteerde ploeg is voor de boer die beide willen: een ploeg die op grote stukken presteert, maar ook wendbaar genoeg is voor de kleinere stukken. Er zijn meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Marabu

Deze half-gemonteerde ploeg is ideaal voor de grote stukken, waarbij efficiëntie het sleutelwoord is. De Marabu heeft hetzelfde draaisysteem als de Kormoran en kan tot 12 ploegvoren aan. Er zijn meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe vorenpakker

Deze vorenpakker kunt u aan uw ploeg monteren. De enkele rij vorenpakker is beschikbaar in verschillende groottes, vanaf 1,50 m tot 3,70 m. De schijven zijn 900 mm doorsnee. De dubbele rij vorenpakker gaat tot 4,35 m en kan worden uitgerust met 700 mm of 900 mm doorsnee ringen. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Cultivators

Rabe Bluebird DFX

Deze cultivator is veelzijdig bruikbaar en betrouwbaar. De Bluebird DFX heeft tanden van 35 mm, heeft 3 rijen, het frame is 100 x 100 x 10 mm en de hoogte in totaal bedraagt 70 cm. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Bluebird 3 GR

Deze cultivator is een 3-baans cultivator met een werkdiepte tot 35 cm. Met 13 tanden in een werkbreedte van 3 m heeft het een dichtere ruimte tussen de tanden waardoor de grond beter wordt opgetrokken dan bij een 10-tandige cultivator. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Bluebird GH

Deze cultivator is een 2-baans gemonteerde cultivator die op vlakke stukken een werkdiepte kan bereiken tot 25 cm. Het ideaal werktuig om stoppels onder te werken. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Bluebird CL SP 2

Deze cultivator is geschikt voor matige tot krachtige tractors en hij heeft een werkbreedte van 5,30 m tot 8,05 m. Maar hij kan ook werken in opgevouwen positie met 3 m werkbreedte. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Schijveneggen

Rabe Sunbird DMX R/F

De Sunbird DMX schijveneg heeft 2 schijven (620 mm doorsnee) per ophanging en met de afstand van 23 cm tussen de schijven, zorgt dit werktuig ervoor dat de planten nog beter worden verwerkt. De R variant heeft frames van 140 x 140 x 8 mm en 140 x 80 x 8 mm. De F variant heeft frames van 100 x 100 x 10 mm en 80 x 80 x 8 mm. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Sunbird SP2

De Sunbird SP2 is een halfgemonteerde schijveneg voor tractors vanaf 160 pk. Hij heeft 2 schijven (620 mm doorsnee) per ophanging. Er zijn meerdere opties mogelijk, zoals verschillende wielen en mechanische of hydraulische aanpassing van de werkdiepte. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Blackbird TI

De Blackbird TI is een schijveneg die geschikt is voor tractors vanaf 90 pk. Het centrale frame is 300 x 300 x 10 mm dik en heeft schijven met een doorsnee van 660 mm. De transportbreedte bedraagt 2,5 m. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Blackbird AD

Deze schijveneg is geschikt voor tractors vanaf 160 pk. Zijn centrale frame kan goed klappen opvangen, terwijl de buitenste frames zorgen voor precisiewerk. Het frame is 200 x 100 x 10 mm dik, de schijven staan in X-vorm (waarvan de voorste 660 mm doorsnee bedragen, de achterste 630 mm). Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Blackbird JP

Deze schijveneg is perfect voor normale en grote velden. Hij heeft een centraal frame waardoor het werktuig robuust is, maar toch makkelijk te gebruiken valt. Het frame is 300 x 300 x 10 mm dik, de schijven staan in X-vorm (waarvan de voorste 660 mm doorsnee bedragen, de achterste 630 mm). Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Blackbird ET

De Blackbird ET heeft een frame van 200 x 100 x 10 mm en maakt dit een heavy-duty schijveneg. Ook hierbij staan de schijven in X-vorm (doorsnee 660 mm). Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Fieldbird F/R

De Fieldbird F/R zijn gemaakt om het kwaliteit van het werk te combineren met prestatie. De F variant is geschikt voor tractors vanaf 90 pk, de R variant voor tractors vanaf 120 pk. Deze schijveneggen zijn beschikbaar als gemonteerd, halfgemonteerd, opvouwbaar of juist niet opvouwbaar. De schijven zijn 510 mm in doorsnee en er zit een afstand van 250 mm tussen de rijen. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Fieldbird SP 2

De Fieldbird SP2 is gemaakt om het kwaliteit van het werk te combineren met prestatie. Deze schijveneg is beschikbaar als gemonteerd, halfgemonteerd, opvouwbaar of juist niet opvouwbaar. Is geschikt voor tractors vanaf 120 pk. De schijven zijn 510 mm in doorsnee en zijn in twee rijen gemonteerd. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Fieldbird SP 3

De Fieldbird SP3 is gemaakt om het kwaliteit van het werk te combineren met prestatie. Deze schijveneg is beschikbaar als gemonteerd, halfgemonteerd, opvouwbaar of juist niet opvouwbaar. Is geschikt voor tractors vanaf 180 pk. De schijven zijn 510 mm in doorsnee en zijn in twee rijen gemonteerd. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Fieldbird SP 4

De Fieldbird SP4 is gemaakt om het kwaliteit van het werk te combineren met prestatie. Deze schijveneg is beschikbaar als gemonteerd, halfgemonteerd, opvouwbaar of juist niet opvouwbaar. Is geschikt voor tractors vanaf 280 pk. De schijven zijn 510 mm in doorsnee en zijn in twee rijen gemonteerd. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Schijveneggencombinaties

Rabe Combibird CBMX

De Combibird CBMX combineert tanden, schijven en een roller voor maximale efficiëntie in een enkel machine. De schijven zijn 575 mm doorsnee, en de werkdiepte kan makkelijk worden aangepast. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Combibird CB

De Combibird CB combineert tanden, schijven en een roller voor maximale efficiëntie in een enkel machine. De werkdiepte kan tijdens het werk worden aangepast met een hydraulische cilinder, tot 20 cm. Informeer naar de mogelijkheden.


Diepwoelers

Rabe Digger DVB SP

De Digger DVB SP is een halfgemonteerde diepwoeler met gebogen tanden. De tanden zijn in twee rijen gemonteerd, en de werkdiepte is 20 tot 50 cm. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Digger NT 900

De Digger NT 900 heeft de tanden in een twee rijen staan. De breedte hiervan is 960 mm, en de werkdiepte bedraagt 20 tot 50 cm. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Digger LM (K) 900

De Digger LM (K) 900 heeft gebogen tanden en deze zijn over twee rijen verdeeld. Het frame is 160 x 160 x 10 mm dik, en de werkdiepte bedraagt 20 tot 50 cm. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Combidigger NT 900

De Combidigger NT 900 heeft de rechte tanden in een lijn staan. De werkdiepte bedraagt tot 45 cm. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Combidigger CD

De Combidigger CD kan alleen of met een eg gebruikt worden. De transport- en werkbreedte bedraagt 3,0 meter, en de werkdiepte is 20 tot 50 cm. Informeer naar de mogelijkheden.


Rotorkopeggen

Rabe Corvus VKE

De Corvus VKE is een krachtige rotorkopeg die zelfs om kan gaan met de moeilijkste soorten grond. Dit is de beste keuze wanneer u betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft, tegenover lage operationele kosten. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Corvus PKE

De Corvus PKE is sinds de eerste generatie PKE enorm verbeterd. Dit werktuig is robuust en sterk, maar dankzij de manier waarop het gebouwd is kan zowat elke tractor ervoor worden gezet. Informeer naar de mogelijkheden.


Zaaibedcombinaties

Rabe Sturmvogel L/LS

De Sturmvogel L en LS zijn een goed alternatief om de grond klaar te maken voor bijv. mais, zonnebloem en suikerbieten. Vooral in de lente wanneer de tijd cruciaal is m.b.t. zaaien. De L variant is als het ware het instapmodel, maar hij zal u niet teleurstellen. Werkdiepte is van 8 tot 20 cm. De LS variant biedt de voordelen van de L, maar een roller op het eind gemonteerd zorgt voor die extra finish. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Sturmvogel DT en SB

De Sturmvogel DT en SB zijn speciaal ontwikkeld voor stukken grond zonder stenen. Deze machines zorgen voor een uitstekende menging van de grond, maar behouden een gelijke werkdiepte. De werkdiepte bedraagt tussen de 8 en 20 cm, maar de tanden en rollen kunnen individueel worden ingesteld. Informeer naar de mogelijkheden.


Vorenpakkers

Rabe Pilot PEA

De Pilot PEA werkt perfect in combinatie met 3 m of 3,5 m brede eggen/zaaibedcombinaties. De grond is netjes over de gehele werkbreedte verspreidt, zelfs tussen de tractorwielen. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Pilot PL

De Pilot PL zorgt ervoordat stukken grond in zware, steen-vrije gronden, makkelijk breken. Tanden zijn optioneel, 32 x 12 tanden, of 45 x 12 tanden. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Pilot PA

De Pilot PA is het meest universele model: hij werkt op geploegde of ongeploegde grond. Op normale en zware gronden kan hij gewasachterblijfselen aan en zelfs stenen. De gekartelde schijven zijn 630 mm in doorsnee. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Pilot PE

De Pilot PE is geschikt voor klei-achtige gronden met een minimaal aantal stenen. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Pilot PK

De Pilot PK is een combinatie van een wielenpakker (Pilot PEA) en ijzeren ringen. De wielen nemen de diepte aan van de ringen, zonder dat de ringen dieper de grond in zakken wanneer u de tractor stuurt. Informeer naar de mogelijkheden.

Rabe Pilot PF

De Pilot PF 700 en PF 900 bevatten 700 mm of 900 mm ringen (doorsnee). Tanden of messen voor de ringen zijn optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact op met:

Marc Mooren
Tel.: +31(0)475 420 422
GSM: +31 (0)654 608480

Save

Save

Save

Save