Landbouw – Werktuigen

Hieronder vindt u een selectie van merken waarin wij handelen voor de verschillende werktuigen:


Claas

Wij leveren het complete pakket van Claas.
Hierbij een greep uit het assortiment:

 

Claas Disco 3-punts schijvenmaaier
Hoge capaciteit en geringe vermogensbehoefte

De zijdelings opgehangen achtermaaiers in een functioneel design zijn er met werkbreedte van 2,10m tot 3,80m en afhankelijk van het model met of zonder tanden- of rollenkneuzer. Modellen met tandenkneuzer hebben voor een betere verdeling in de breedte het kneuzerhuis van de DISCO CONTOUR serie gekregen.

Claas Disco getrokken schijvenmaaier.

De getrokken maaiers van CLAAS overtuigen door hun optimale bodemaanpassing onder alle omstandigheden. Met 3,00m of 3,40m werkbreedte, met midden- of zijdelingse dissel, met of zonder kneuzer, breedspreidkap of zwadverzamelaar –alle zijn uitgerust met de MAX CUT maaibalk en garanderen hoogste bedrijfszekerheid.

DISCO schijvenmaaiers voor grote oppervlakten.

Overtuigend over de volle breedte, de keuze is aan u.
Vijf verschillende series van maaiers voor grote oppervlakten overtuigen. Naast de DISCO DUO met achteruitrij-inrichting, de biomassa maaier DISCO AUTOSWATHER met samenvoeging van het zwad en de DISCO BUSINESS met Load-Sensing-werkhydrauliek en talrijke extra functies zijn er de modellen DISCO CONTUR en TREND. Alle zijn uitgerust met ACTIVE FLOAT en verdere unieke extra’s.
Werkbreedtes van: 8,10 tot 10,70 meter!
Informeer naar welke mogelijk bij u past.

Claas Disco schijvenfrontmaaier.

DISCO frontmaaiers. Lopen altijd voorop.
Onverslaanbaar in prijs-capaciteit-verhouding: de frontmaaiers staan bekend als efficiënt en slagvaardig.
Compact en dicht bij de tractor aangebouwd, past hij zich ideaal aan de bodemcontouren aan.
Optioneel is ook hier het ontlastingssysteem ACTIVE FLOAT leverbaar.
werkbreedte van: 3,10 tot 3,40 meter.
informeer naar u ideale uitvoering.

Claas Corto trommelmaaiers

Corto staat bekend als goed gemaaid., voerkwaliteit en slagvaardigheid.
Of nu kiest voor een frontmaaier, een driepuntsmaaier of een getrokken machine – op een CORTO maaier kunt u te allen tijde vertrouwen. Capaciteit en maaikwaliteit. De CORTO trommelmaaiers voor frontaanbouw bieden u hoge capaciteit en gelijktijdig optimale kwaliteit van het voer. Afhankelijk van uw eisen kunt u kiezen uit verschillende werkbreedten van 1,85m tot 3,05m.


Claas Volto schudders
Harken als een professional!

Het doel van de VOLTO is, de droogtijd tot een minimum te beperken om een goede voerkwaliteit te garanderen. CLAAS levert met het VOLTO programma schudders modernste techniek van 4,50m tot 13,00m werkbreedte in getrokken of driepuntsuitvoering: afgestemd op capaciteit, werkkwaliteit en bedieningscomfort.


Claas LINER 5,00 – 3,70

 

Bij de LINER met zijdelingse aflegging van het zwad biedt CLAAS krachtige zwadharken voor optimale groenvoerwinning met werkbreedten tussen 3,70m en 8,00m. Met de modellen met enkele rotor LINER 5,00 – 3,70 richt CLAAS zich speciaal op bedrijven die hun ruwvoerwinning zelf organiseren en vaak op kleinere percelen werken.

Claas LINER “Twin” 3,50- 8.00

Bij de LINER met dubbele rotor biedt CLAAS krachtige zwadharken voor optimale groenvoerwinning met werkbreedten tussen 3,50m en 8,00m. Afhankelijk van de voeropbrengst of navolgende machine en voor het aanleggen van nachtzwaden heeft u met de TWIN functie de mogelijkheid het voer op twee smalle of op een groot zwad af te leggen (LINER 1600 TWIN, 800 TWIN en 700 TWIN).

Claas LINER met 4 rotors 9,00 en 15,00

Bij de LINER met 4 rotors biedt CLAAS krachtige zwadharken voor optimale groenvoerwinning met werkbreedten tussen 9,0m en 15,00m. Met de zwadharken met vier harkelementen LINER 4000 en LINER 3600 is een einde gemaakt aan het knelpunt bij het zwaden. In één enkele werkgang vormen zij met 15,00m werkbreedte bij de LINER 4000 resp. 12,50m bij de LINER 3500 een gelijkmatige middenzwad. Door de zuivere, rechthoekige vorm kan het gewas optimaal door de navolgende oogstmachine worden opgenomen.


Claas Ronde balenpers Rollant 260

Maakt ronde balen van 1.20m x 1.50m. Heeft een stalen rolkamer, met 17 rollers en kan worden uitgerust met touw, net of allebei. Ligt er maar net aan wat u of uw klant wilt.

Claas Ronde balenpers Rollant 374

Maakt ronde balen van 1.20m x 1.25m. Heeft een stalen rolkamer, met 16 rollers en is kort gezegd een simpel maar krachtige machine. Ook bij deze balenpers kan er gekozen worden tussen net, touw of allebei.

Claas Ronde balenpers Rollant 375

Maakt ronde balen van 1.25m x 1.20m. Heeft een stalen rolkamer, met 16 rollers, een verlaagbare pickup waardoor blokades makkelijk kunnen worden opgelost. Ook bij deze balenpers kan er gekozen worden tussen net, touw of allebei.

Claas Ronde balenpers Rollant 454 / 455

Maakt ronde balen van 1.20m x 1.35m. Heeft een stalen rolkamer, met 16 verstevigde rollers, 25 messen om mee te snijden, en het draaiproces is 30% sneller dan de vorige modellen. Bij deze balenpers worden er netten gebruikt.

Claas Ronde balenpers Rollant 620

Heeft een pickup van 2.10m, heeft een stalen rolkamer, met 17 verstevigde rollers. Bij deze balenpers is het net-systeem verbeterd waardoor het betrouwbaarder is geworden dan voorgaande versies, maar het touw-systeem is ook beschikbaar.

Claas Ronde balenpers Variant 450 / 470

Deze balenpers kan balen maken van 1.2m x 1.8m, of 1.2m x 1.55m. Hij kan de balen persen op hoge snelheden dankzij het geoptimaliseerde hydraulische systeem (3,0m per seconde). Deze balenpers kan gebruiken maken van netten of touwen.

Claas Ronde balenpers Variant 460 / 485

Deze balenpers kan balen maken van 0.9m x 1.8m, of 0.9m x 1.55m. Hij kan de balen persen op hoge snelheden dankzij het geoptimaliseerde hydraulische systeem (3,0m per seconde) en heeft een pickup van 2.1m breed. En hij kan gebruiken maken van netten of touwen.

Claas Vierkant balenpers Quadrant 2100

Deze balenpers maakt balen van 0.8m x 0.7m en hij is dus uitermate geschikt voor op de kleinere velden. Het knoopsysteem zorgt ervoor dat u geen touw verspilt, terwijl de balen wel stevig zijn.

Claas Vierkant balenpers Quadrant 4000

Deze balenpers maakt balen van 1.2m x 0.7m. Hij heeft 6 knopers, en een 2.35m brede pickup. Het knoopsysteem zorgt ervoor dat u geen touw verspilt, terwijl de balen wel stevig zijn.

Claas Vierkant balenpers Quadrant 3400 / 4200 / 5200 / 5300.

Deze balenpers maakt balen van 1.2m x 0.9m en hij is geschikt voor hooi, stro, silage, mais e.d. De kamer is 3 meter lang en heeft een hoge output, wat er weer voor zorgt dat u meer gedaan krijgt in minder tijd. Het knoopsysteem zorgt ervoor dat u geen touw verspilt, terwijl de balen wel stevig zijn.

Claas Vierkant balenpers Quadrant 3400 / 4200 / 5200 / 5300.

Deze balenpers maakt balen van 1.2m x 0.9m en hij is geschikt voor hooi, stro, silage, mais e.d. De kamer is 3 meter lang en heeft een hoge output, wat er weer voor zorgt dat u meer gedaan krijgt in minder tijd. Het knoopsysteem zorgt ervoor dat u geen touw verspilt, terwijl de balen wel stevig zijn.


 

Rabe

Wij leveren het complete pakket van Rabe
Klik op de volgende link waar u op zoek bent


 

Joskin

Wij verkopen de volgende werktuigen:

 • Kippers
 • Transportwagens
 • Mengmest verspreiders
 • Mengmest verspreidingswerktuigen
 • Mestverspreider
 • Weide onderhoudsmachines
 • Weidebloters
 • Watertanks
 • Veewagens
 • Transport Cargo systemen
 • Mengmestmixer
 • Rioleringswagen

Klik op een van de volgende links wanneer u op zoek bent naar Wagens/kippers, of Bemesters.


Sicma

Wij verkopen de volgende werktuigen:

 • Weidebloters
 • Klepelmaaiers
 • Spitfreezen
 • Rotorkopeggen
 • Diepwoelers
 • Aandrukrollen
 • Harken

 

Votex

Wij verkopen de volgende werktuigen:
Klik op de volgende link voor de juiste categorieBouckaert

Wij verkopen de volgende werktuigen van Bouckaert:

 • Preirooiers
 • Carrousels
 • Vuilafvoer
 • Was- en pelmachines
 • Droogschoningslijnen

Hieronder staan enkele foto’s zodat u een beeld heeft van o.a. de preirooiers, maar mocht u meer informatie willen weten, bel ons gerust.


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact op met:

Marc Mooren
Tel.: +31(0)475 420 422
GSM: +31 (0)654 608480