Landbouw – Tractoren

Hieronder vindt u een selectie van merken waarin wij handelen:


Valtra

Valtra A-serie

De nieuwe Valtra A4-serie is de eerste 4e generatie van Valtra-tractors die gefabriceerd wordt in zowel Suolahti, Finland en Mogi das Cruzes, Brazilië, waardoor dit een ware globale tractor wordt. De 4e generatie A-serie is een volledig nieuwe tractor en reflecteert sterk de merkwaarden van Valtra waarbij onze belofte aan internationale klanten centraal staat: Uw werkmachine. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra N-serie

De nieuwe Valtra N-serie rijdt als een kleine tractor, maar werkt als een grote. Hij heeft de krachtigste motor in zijn klasse, maar is wendbaar genoeg voor het fijnere werk. Dankzij langere onderhoudstermijnen en lager brandstofverbruik blijven de totale exploitatiekostenkosten zeer laag. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra T-serie

Bij het ontwikkelen van de geheel nieuwe Valtra T-serie hebben wij de tractor van de grond af opnieuw gebouwd. De Valtra T-serie biedt meer keuze dan wie dan ook. Uw werkpaard kan exact op uw behoeften worden afgestemd. Valtra biedt zes vermogens en vijf transmissie-/hydraulicacombinaties. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra S-serie

De Valtra S-serie van de vierde generatie is een tractor met een uitgebalanceerde prestatie waarmee u het meeste uit uw investering haalt – maximale output met minimale kosten. De tractoren van de S-serie hebben alles wat u nodig hebt, maar niets dat overbodig is. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt, want rentabiliteit is concurrerende technologie, betrouwbaarheid, bedrijfskosten, ergonomie, diensten en doorverkoopwaarde samen. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Valtra G-serie

Wat de taak ook is, de G-serie biedt een complete, multifunctionele oplossing voor uw dagelijkse behoeften. Het heeft een geavanceerde hefinrichting en effectieve werkhydraulica. Het HiTech-model biedt  een open center hydrauliek, terwijl Active en Versu een gesloten center / load sensing systeem bieden. Hoge pompcapaciteiten (100/110 l / min) garanderen snelheid, gebruiksgemak en complete werktuigcontrole.

De G-serie is de perfecte tractor voor voorladerwerk dankzij het totale glasoppervlak van 5,7 m2, waardoor u een geweldig zicht in alle richtingen heeft. De nieuwe Powershift met 6 versnellingen biedt de bestuurder betere mogelijkheden voor werksnelheid.


Claas

Claas Nexos 250-210 F-FB-VL-VE

De Nexos is een smalspoortractor en combineert compactheid, wendbaarheid, krachtige motoren en voldoende comfort voor de bestuurder in 1 machine. De nieuwe modellen zijn uitgevoerd met een FPT-4-cilinder motor, die aangenaam rustig loopt en een grote trekkracht heeft. De motoren zijn beschikbaar van 75 tot 112 PK. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Elios 240-210

De Elios vindt zijn weg op werkplekken, die voor klassieke tractoren onbereikbaar zijn, dankzij zijn laag zwaartepunt en zijn geringe hoogte. Bijzonder gunstig vermogensgewicht vanaf 33,8 kg/pk, een kleine draaistraal van 3,47 m en uitstekend zicht rondom in beide cabines dankzij royale beglazing. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkhed

Claas Arion 470-410

Je wil een tractor, die precies kan, wat je van hem verwacht – niet meer en niet minder. De nieuwe ARION 400 is precies, zoals je hem nodig hebt. FPT-4-cilinder turbomotoren, max. vermogen van 85 tot 140 PK volgens ECE R 120, volledig geautomatiseerde QUADRISHIFT of HEXASHIFT powershift transmissie, Multifunctionele hendel voor bediening van transmissie, hefinrichting achter, voorlader en twee regelventielen en optimaal zicht rondom, ook op de voorlader en front aanbouwruimte. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Arion 660-510

De Arion heeft drie uitrustingsvarianten naar keuze: CEBIS, CIS en CIS+, de PROACTIV geveerde vooras met Claas kinetica voor de vering en CSM kopakkermanagement. Alle varianten zijn van 125 tot 185 pk leverbaar en staan erom bekend dat ze pittig en wendbaar zijn. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Axion 870-800

Rij en bedienigscomfort in de pk klasse van 200-300pk. Er zijn drie varianten leverbaar: CIS, CEBIS en CMATIC, de FPT-motoren zorgen voor een hoog vermogen met een laag brandstofverbruik. Alle varianten zijn van 205 tot 280 pk leverbaar.  Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Axion 950-920

De Axion heeft een laag toerental concept: maximaal vermogen, maximaal koppel en maximale topsnelheid bij duidelijk gereduceerd motortoerental verlagen de bedrijfskosten aanmerkelijk en de CIS+ uitrustingsvariant met multifunctionele armleuning en DRIVESTICK, CIS kleuren display in de A-stijl, elektronische regelventielen en CSM kopakkermanagement maken die lange werkdagen een stuk aangenamer. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Xerion 5000-4000

De grote tractor XERION bewijst dit indrukwekkend met een motorvermogen tot 530 pk, wat hij betrouwbaar op de grond overbrengt, dankzij talrijke intelligente systemen en de vier even grote aangedreven wielen. De Xerion heeft de volgende kenmerken: vier even grote wielen aan de twee gestuurde assen, volledig chassis voor hoge belastingen, traploze rijaandrijving voor meer dan 500 pk en een intuïtieve en ergonomische bediening. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TXGS 24 – subcompacttrekker
Sub compacttractor: 100% Iseki!

Dit nieuwe TXGS model biedt een ongekend hoog niveau op het gebied van ergonomie en toepassingsmogelijkheden.
Op het gebied van ergonomie is de Iseki standaard voorzien van een verstelbaar stuur, cruise controle, groot vlak bestuurdersplatform en hydraulische ventielen standaard.
De TXGS24 heeft een 3 cilinder Stage V Iseki dieselmotor met een motorvermogen van 24 pk, een in- en uitschakelbare 4 wd, stuurbekrachtiging en een hefinrichting met een hefvermogen van 550 kg, complementeren deze compact en wendbare tractor subcompacttractor.

Iseki TM 3187 Mechanisch
De juiste keuze! Licht, wendbaar en maximaal vermogen.

Al het vakmanschap van Iseki zit in deze tractoren. Ze voldoen aan de meest veeleisende gebruiker. Mooi design, dieselmotor met een vermogen van 18 Pk Stage V motor met een grote cilinderinhoud en meer koppel, een volledig uitgerust instrumentenbord, schijfremmen, een grotere brandstoftank, een mechanische versnellingsbak of als optie stuurbekrachtiging en een hefinrichting met grote hefkracht, waardoor de tractor zich meer dan onderscheidt van de anderen.

Dankzij de solide constructie van de transmissie en de achteras zijn grote belastingen mogelijk. De TM3187 kan uitgerust worden met verschillende aanbouwwerktuigen. Tal van opties zijn leverbaar, zoals een mooie cabine en een voorlader. Ook een fronthef en frontaftakas zijn leverbaar, waardoor er een bezem of schuif voorop kan worden geplaatst.

Iseki TM 3217 / 3267 Mechanisch
De juiste keuze. Licht, wendbaar en maximaal vermogen.

Al het vakmanschap van Iseki zit in deze tractoren. Ze voldoen aan de meest veeleisende gebruiker. Mooi design, Stage V dieselmotoren (24 of 30 pk) Pk) met een grotere cilinderinhoud en meer koppel, een volledig uitgerust instrumentenbord, schijfremmen, een grotere brandstoftank, mechansiche aandrijving (8 versnelling vooruit en 8 achteruit), een middenaftakas op de modellen met en een hefinrichting met grote hefkracht, waardoor de tractor zich meer dan onderscheidt van de anderen.

Dankzij de solide constructie van de transmissie en de achteras zijn grote belastingen mogelijk. Elk model kan uitgerust worden met verschillende toebehoren zoals Iseki tussenasmaaiers, voorlader, fronthef en cabine.

Iseki TM 3217 / 3267 Hydrostaat:
De juiste keuze. Licht, wendbaar en maximaal vermogen.

Al het vakmanschap van Iseki zit in deze tractoren. Ze voldoen aan de meest veeleisende gebruiker. Mooi design, Stage V dieselmotoren (24 of 30 pk) Pk) met een grotere cilinderinhoud en meer koppel, een volledig uitgerust instrumentenbord, schijfremmen, een grotere brandstoftank, hydrostatische aandrijving, een middenaftakas op de modellen met onafhankelijke aftakas en een hefinrichting met grote hefkracht, waardoor de tractor zich meer dan onderscheidt van de anderen.

Dankzij de solide constructie van de transmissie en de achteras zijn grote belastingen mogelijk. Elk model kan uitgerust worden met verschillende toebehoren zoals Iseki tussenasmaaiers, voorlader, fronthef en cabine.

Iseki TH 5370 / 5420 Hydrostaat met veilgheidsbeugel:

De Iseki TH 5000 serie biedt u een trekker met een vermogen van 37 pk en 42 pk. Deze tractoren zijn voorzien van Iseki 3 cilinder dieselmotoren. Deze motoren voldoen aan de Stage V emissienorm. Deze motoren zijn door Iseki in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Ze kenmerken zich door een zeer hoog koppel en een bijzonder laag geluidsniveau.

De hydrostatische aandrijving met 3 groepen heeft standaard een elektronische cruise controle. De rijsnelheid is digitaal afleesbaar.

De aftakas aan de achterzijde kent 2 toerentallen namelijk 540 en 750. Vrijwel alle werktuigen kunnen dus hiermee worden aangedreven. De standaard aanwezige middenaftakas kan worden gebruikt voor de aandrijving van een middenmaaier of voor de optioneel leverbare frontaftakas.

De aftakas wordt elektro-hydraulisch in- en uitgeschakeld door middel van een knop. Dit kan onder last gebeuren. Deze knop kent 3 standen: Langzaam, snel en rijafhankelijk. De juiste stand is afhankelijk van het type werktuig. Als 3 functie is er een rijafhankelijke aftakas.

 

Iseki TH 5370 / 5420 Hydrostaat met cabine

De Iseki TH 5000 serie biedt u een trekker met een vermogen van 37 pk en 42 pk. Deze tractoren zijn voorzien van Iseki 3 cilinder dieselmotoren. Deze motoren voldoen aan de Stage V emissienorm. Deze motoren zijn door Iseki in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Ze kenmerken zich door een zeer hoog koppel en een bijzonder laag geluidsniveau.

De hydrostatische aandrijving met 3 groepen heeft standaard een elektronische cruise controle. De rijsnelheid is digitaal afleesbaar.

De aftakas aan de achterzijde kent 2 toerentallen namelijk 540 en 750. Vrijwel alle werktuigen kunnen dus hiermee worden aangedreven. De standaard aanwezige middenaftakas kan worden gebruikt voor de aandrijving van een middenmaaier of voor de optioneel leverbare frontaftakas.

De aftakas wordt elektro-hydraulisch in- en uitgeschakeld door middel van een knop. Dit kan onder last gebeuren. Deze knop kent 3 standen: Langzaam, snel en rijafhankelijk. De juiste stand is afhankelijk van het type werktuig. Als 3 functie is er een rijafhankelijke aftakas.

Deze fabriekscabine heeft een ruime instap en een laag geluidsniveau. Verder is de cabine uitgevoerd met: airco, werklampen en wegverlichting.

Iseki TLE 3410 / 4550 Mechanisch
Premium Eco compact trekkers – Uitstekende prijs/kwaliteit.

Deze Premium Eco compact trekker is volledig ontwikkeld en gefabriceerd in de fabriek van Iseki en hij voldoet aan uitzonderlijke prijs/kwaliteits verhouding. De TLE-serie met een 40 / 50pk common rail Stage V motor biedt superieure kenmerken ten opzichte van de bestaande modellen op de markt en de professionals en veeleisende gebruikers zullen wellicht de robuustheid, het gebruikersgemak en de zeer goede prijspositionering in de markt weten te appreciëren.

Tansmissie met 2 of 3 groepen bij de 4550 versie en elk 4 versnellingen met omkeer schakeling aan stuur

De TLE-serie is uitstekend geschikt voor de zwaardere klussen. Hij kan worden ingezet voor het maaien, het klepelen, het vegen en voor transport. Tevens is hij ideaal voor werkzaamheden met een frontlader en daar waar een hoog motorvermogen wordt gevraagd. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 1000 / 1200 kg. Kortom, deze tractor biedt veel waarde voor zijn geld.

Iseki TLE 3410 Hydrostatische aandrijving
Premium Eco compact trekkers – Uitstekende prijs/kwaliteit.

Deze Premium Eco compact trekker is volledig ontwikkeld en gefabriceerd in de fabriek van Iseki en hij voldoet aan uitzonderlijke prijs/kwaliteits verhouding. De TLE-serie met een 40pk common rail Stage V motor biedt superieure kenmerken ten opzichte van de bestaande modellen op de markt en de professionals en veeleisende gebruikers zullen wellicht de robuustheid, het gebruikersgemak en de zeer goede prijspositionering in de markt weten te appreciëren.

Hydrostatische tansmissie met 3 groepen.

De TLE-serie is uitstekend geschikt voor de zwaardere klussen. Hij kan worden ingezet voor het maaien, het klepelen, het vegen en voor transport. Tevens is hij ideaal voor werkzaamheden met een frontlader en daar waar een hoog motorvermogen wordt gevraagd. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 1000kg. Kortom, deze tractor biedt veel waarde voor zijn geld.

Iseki TG 6407 / 6507  Dual Clutch
Ervaar nieuwe prestatienormen !

De Iseki TG tractoren vormen de top onder de Iseki tractoren, zowel in vermogen als in de laatste technologie. Deze serie biedt u trekkers met vermogens van 45 / 55Pk Stage V motor.

De Powershift of Q-shift aandrijving biedt de voordelen van een hydrostaat gecombineerd met de voordelen van een geschakelde trekker. Het hart van de TG serie ligt onder de motorkap. Dankzij de grote cilinderinhoud en het hoge koppel bij elk toerental moet u minder frequent schakelen. (24 versnellingen vooruit / 24 achteruit)
Kruipversnelling is standaard en een onafhankelijke aftakas achteraan met 540, 750 en 1000 t/min.

Deze compacte trekkers werden speciaal ontwikkeld om blijvende rendabiliteit te garanderen. Ze rijden over smalle paden en door poorten. Zo haalt u het maximum uit uw investering. Investeer nu in de toekomst en pluk er nog jaren de vruchten van Iseki tractoren.

De Iseki TG is leverbaar, naar keuze, met veiligheidsbeugel of cabine. Deze fabriekscabine heeft een ruime instap en een laag geluidsniveau. Verder is de cabine uitgevoerd met: airco, werklampen en wegverlichting.

Iseki TG 6507 / 6687  Hydrostaat
Ervaar nieuwe prestatienormen !

De Iseki TG tractoren vormen de top onder de Iseki tractoren, zowel in vermogen als in de laatste technologie. Deze serie biedt u trekkers met vermogens van 55 / 70Pk Stage V motor.

Hydrostatische aandrijving met drie groepen die elektrische gestuurd wordt met HIGH/LOW schakeling
Kruipversnelling is standaard en een onafhankelijke aftakas achteraan met 540 en 750t/min.

Deze compacte trekkers werden speciaal ontwikkeld om blijvende rendabiliteit te garanderen. Ze rijden over smalle paden en door poorten. Zo haalt u het maximum uit uw investering. Investeer nu in de toekomst en pluk er nog jaren de vruchten van Iseki tractoren.

Deze fabriekscabine heeft een ruime instap en een laag geluidsniveau. Verder is de cabine uitgevoerd met: airco, werklampen en wegverlichting.

Iseki TG 6687  Mechanisch
Ervaar nieuwe prestatienormen !

De Iseki TG tractoren vormen de top onder de Iseki tractoren, zowel in vermogen als in de laatste technologie.  De TG 6687 heeft een mechanische transmissie met een vermogen van 70 pk Stage V motor. Onder last kan men schakelen van vooruit naar achteruit. (12 vooruit / 12 achteruit)

Het hart van de TG serie ligt onder de motorkap. Dankzij de grote cilinderinhoud en het hoge koppel bij elk toerental hoeft u minder frequent schakelen.

Deze compacte trekkers werden speciaal ontwikkeld om blijvende rendabiliteit te garanderen. Ze rijden over smalle paden en door poorten. Zo haalt u het maximum uit uw investering. Investeer nu in de toekomst en pluk er nog jaren de vruchten van.

De Iseki TG is leverbaar, naar keuze, met veiligheidsbeugel of cabine. Deze fabriekscabine heeft een ruime instap en een laag geluidsniveau. Verder is de cabine uitgevoerd met: airco, werklampen en wegverlichting.


BCS

 

 

 

BCS Vivid 35 DT

BCS voorwielbestuurde conventionele tractor,
met een BCS Vivid heeft u een Stage V 25,6 pk tractor met unieke maatvoering. De BCS Vivid is leverbaar vanaf een buitenwerkse maat van slechts 103,5 cm, waardoor deze tractor ideaal is voor werken tussen de stellingen. daarnaast beschikt deze tractor over een 30 km/h transmissie met keerschakeling en onafhankelijke aftakas

 

 

BCS Invictus 35AR

BCS Kniktractoren,
met een BCS kniktractor heeft u een compacte tractor met veel vermogen. Groot voordeel van BCS kniktractoren is de wendbaarheid en uitgebalanceerde trekkracht verdeling. Een BCS kniktractor heeft een knikkend chassis voor zeer korte draaicirkel en geeft geen wringing bij scherp sturen gezien de wielen 100% volgend zijn. De vooras is zodanig opgesteld dat het gewicht van de tractoren is verdeeld in 50% op de vooras en 50% op de achteras, wat resulteert in minimale bodemdrukbelasting. Gezien de voorbanden dezelfde maatvoering hebben als de achterbanden hebben we hier niet te maken met voorloop zoals bij conventionele tractoren, hierdoor kan er met een BCS tractor constant met vierwieldrive worden gereden.

 

 

BCS Invictus K300 RS / K400 RS / K400 SDT

De Invictus K300 RS / K400 RS / K400 SDT met voorwielbesturing is voor de hobbymatige en kleine boeren gebouwd, die zich specialiseren in o.a. kasgewassen, het houden van gevogelte en kleine gewassen die in rijen worden geplant. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. Twee Kubota motorversies zijn beschikbaar: 25,2 pk 3-cilinder (K300) en een 35,6 pk 4-cilinder motor (K400). Hefvermogen maar liefst 1050kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Invictus K600 AR

De Invictus K600 AR kniktractor is gemaakt om in smalle gebieden te werken: rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. Een geluidswerende cabine is optioneel.
Leverbaar met of zonder omkeerbaar stuurpost. Hefvermogen maar liefst 1600kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Invictus K600 RS

De Invictus K600 RS met voorwielbesturing is gemaakt voor o.a. wijngaarden en in kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken.  Een geluidswerende cabine is optioneel. leverbaar in met of zonder omkeerbaar stuurpost. Hefvermogen maar liefst 1600kg.  Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Invictus K600 MT

De Invictus K600 MT met voorwielbesturing en omkeerbaar stuurpost is gemaakt om op hellingen te werken, zoals het maaien van weilanden. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. Een geluidswerende cabine is optioneel. Hefvermogen van maar liefst 1800kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Valiant 600 AR

De Valiant 600 AR met knikbesturing is gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kohler motor met 49 pk. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. leverbaar in met of zonder omkeerbaar stuurpost. Hefvermogen maar liefst 1300kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Valiant 600 RS

De Valiant 600 RS met voorwielbesturing is een multifunctionele tractor die goed werkt in wijngaarden, boomgaarden en in de groenvoorziening. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kohler motor met 50pk. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. Leverbaar in met of omkeerbaar stuurpost. Hefvermogen maar liefst 1300kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

BCS Volcan L80 AR / K105 AR

De Volcan L80 AR / K105 AR zijn gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De AR versie staat bekend door zijn knikbesturing, zijn wendbaarheid en goede gewichtsverhouding.
De motoren varianten zijn:  Kohler 75,3 pk 4-cilinder Tier 4 (L80), Kubota 98 pk 4-cilinder Tier 4 (K105). Hefvermogen maar liefst 2300kg. Verder leverbaar met of zonder omkeerbaar stuurpost en ook leverbaar met of zonder cabine.
Informeer naar de mogelijkheden

BCS Volcan L80 RS / K105 RS

De Volcan L80 RS / K105 RS zijn gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De RS versie staat bekend als voorwielbesturing en heeft een goede gewichtsverhouding. Is leverbaar met of zonder omkeerbaar stuurpost en ook leverbaar met of zonder cabine. De motoren varianten zijn:  Kohler 75,3 pk 4-cilinder Tier 4 (L80), Kubota 98 pk 4-cilinder Tier 4 (K105). Hefvermogen maar liefst 2300kg.  Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan L80 DS / K105 DS Dualsteer

De Volcan L80 DS / K105 DS Dualsteer zijn speciale tractors met het exclusieve double steering systeem. Hierdoor wordt de stabiliteit van de RS met de wendbaarheid van de AR gecombineerd. Er zijn 2 motoren beschikbaar: een Kohler 75,3 pk 4-cilinder Tier 4motor (L80), en een Kubota 98 pk 4-cilinder tier 4 motor (K105). Een geluidswerende cabine en powershuttle zijn optioneel. Hefvermogen 2300kg. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan K105 MT

De Volcan K105 MT is gemaakt om op hellingen te werken, zoals het maaien van weilanden. De tractor beschikt over een Kubota 4-cilinder Tier 4 Turbo motor van 98 pk. verder standaard uitgevoerd met omkeerbaar stuurpost.  Een geluidswerende cabine en powershuttle zijn optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan L80 SDT /K105 SDT

De Volcan L80SDT / K105 SDT zijn speciaal ontworpen tractor die dezelfde grip-eigenschappen heeft als de gewone tractor. Deze tractor werkt goed tussen de rijgewassen, in wijngaarden, boomgaarden en kassen. De Dualsteer variant is een speciaal ontworpen tractor met het exclusieve double steering systeem. Hierdoor wordt de stabiliteit van de RS met de wendbaarheid van de AR gecombineerd. Hij heeft dezelfde grip-eigenschappen hebben als de gewone tractor. Ideaal dus voor op hellingen en tussen de rijgewassen.
Leverbaar met een Kohler 4-cilinder turbo 75,3pk Tier 4 motor (L80SDT), Kubota 4-cilinder turbo 98pk Tier 4 motor (K105SDT). Geluidswerende cabines en powershuttle zijn optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Sky Jump 950 Dualsteer

De Sky Jump 950 Dualsteer is een speciaal ontworpen tractor met het exclusieve double steering systeem. Hij heeft voor normale banden en achter rupsbanden. Hierdoor wordt de grip nog beter en zeer geringe draagvermogen. Hij beschikt over een Kubota 98pk 4-cilinder turbo Tier 4 motor. Hefvermogen 2700kg. Hoogte slechts 185cm. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact op met:

Marc Mooren
Tel.: +31(0)475 420 422
GSM: +31 (0)654 608480