Tuin en Park – Straatwerk


 

IQ Power Tools

iQ426HEPA

Van gipsplaatstof tot zaagstof, de iQ426HEPA cycloonstofafzuiger is ontworpen om de meest veelzijdige stofafzuiger op de markt te zijn. Door gebruik te maken van de geïntegreerde cycloonfiltratie, maakt de grootte en vorm van de deeltjes absoluut geen verschil.

Met revolutionaire meertraps cycloonfiltratietechnologie kan de iQ426HEPA cycloonstofafzuiger grote stofdeeltjes onderscheppen om uw filter te beschermen. Een schoon filter betekent dat het krachtig blijft werken met krachtige zuigkracht.

Minder dan 1% van het stof zal ooit het filter bereiken, omdat de iQ426HEPA stofdeeltjes van verschillende grootte kan scheiden in 4 verschillende stadia.

iQMS362

De softstart-technologie regelt de stroomtoename voor een soepele, ononderbroken werking. Terwijl de Q-Drive™-diamantzaagbladen 40% sneller snijden dan alle andere zaagbladen, inclusief metselwerkmaterialen in een breed scala aan vormen, maten, gewichten en dichtheden.

De iQMS362 is door TNO goedgekeurd voor een werkdag van 8 uur in de buitenlucht. Met zijn geïntegreerde stofopvang vangt hij tot 99,5% van het gevaarlijke silicastof op. Dit betekent dat u droog kunt snijden en tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid van uw personeel kunt beschermen.

iQTS244

De iQTS244 is een tegelzaag voor keramiek, porselein, marmer en steen. De iQTS244 heeft een volledig geïntergreerd stofopvangsysteem. Deze is licht en compact om makkelijk te vervoeren.

 

iQ228CYCLONE

Als tegelprofessional moet je een verscheidenheid aan materialen snijden met behulp van een groot aantal snijtechnieken. Met meerdere bladen, een tafelschuiftafel over de volledige breedte, kan de iQ228CYCLONE zelfs de lastigste en meest technische tegelklussen aan.

 

iQ360XT

De iQ360XT™ is robuust, gebouwd voor professionals en ontworpen om lang mee te gaan. Met basisonderhoud, zoals het één keer per jaar vervangen van het filter, gaat uw iQ360XR™ jarenlang mee.

De iQ360XT heeft een Quick-Spin-filter voor eenvoudige reiniging. Daarnaast beschickt de machine oer een Softstart-technologie. Deze beperkt het energieverbruik bij het opstarten.


Husqvarna

Klik hier voor ons actuele aanbod!


Dolmar

Klik hier voor ons actuele aanbod!


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact op met:

Ruud van Rooij
Tel.: +31(0)475 420 422
GSM: +31(0)615 945454

Blijf op de hoogte van de allernieuwste Tuin & Park actie's!

Door je in te schrijven ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.