Aanhangwagens – Machinetransport

Hieronder vindt u de merken waarin wij handelen van transportwagens:


Hulco

HULCO TERRAX-2 3000.294X150 MACHINETRANSPORTER.

De Hulco Terrax tandem is de beste keuze voor het transport van hoogwerkers, schaarliften, shovels en mobiele graafmachines.
De sterke lage laadvloer met geringe oprijhoek, robuuste oprijklep, de baksteun en de vele bindmogelijkheden maakt de Terrax tot een professioneel stuk gereedschap.
Technische gegevens:
Gewicht: 3000kg.
Bakmaat: 294 x 150cm.
Tandemasser.
Aluminium vloer.
Oprijklep met antislip.
Vele opties mogelijk.

HULCO TERRAX-3 3500.394X180 MACHINETRANSPORTER.

Terrax tridem: extreem stabiele en ijzersterke machinetransporters met lage oprijhoek.

Technische gegevens:
Gewicht: 3500kg.
Bakmaat: 394 x 180cm.
Tridem assen.
Aluminium vloer.
150cm oprijklep met antislip.
Vele opties mogelijk.

 


Hapert

Hapert Transporter LF-2

Deze transporter is als dubbel-asser verkrijgbaar en heeft is standaard uitgevoerd met: robuust chassis voor 3000 kg laadvermogen, multiplex laadvloer met antislip-laag 15 mm, doorlopende volledig gegalvaniseerde achterklep 150 cm hoog en geperforeerd looprooster.

Voor deze wagen is ook nog een 3500 kg laadvermogen versie beschikbaar, verschillende banden, een voorrek (45 cm), aluminium vloerprofiel, reservewiel en lier + liersteun.

Informeer naar de mogelijkheden.

Hapert Transporter HF-2

Deze transporter is een dubbel-assige plateau-aanhangwagen en is standaard uitgevoerd met multiplex laadvloer met antislip-laag 15 mm, vaste Combi Protect Rail aan voorzijde en zijkanten, aluminium oprijbalken inclusief aanleg-U, steunwiel en lier met liersteun gemonteerd. Er zijn meerdere maximale laadvermogens beschikbaar: 2700/3000/3500 kg.

Verdere opties zijn andere type banden en reservewielen erbij.

Informeer naar de mogelijkheden.

Hapert Transporter HF Auto

Deze transporter dubbel-assige plateau-aanhangwagen is standaard uitgevoerd met twee licht afgeschuinde anti-slip rijbanen, uitneembare railing aan de voorzijde, vaste railing aan de zijkanten, aluminium oprijbalken inlusief aanleg-U, een steunwiel en lier met liersteun gemonteerd. Laadvermogen is 2700 kg. Daarbij kunt u ook nog kiezen voor reservewielen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Hapert Transporter HT-2

Deze transporter dubbel-assige plateau-aanhangwagen is hydraulisch kantelbaar en standaard uitgevoerd met multiplex laadvloer met antislip-laag 15 mm, vaste Combi Protect Rail aan voorzijde en zijkanten, doorlopende achterklep 100 cm met gasveer en geperforeerd looprooster, steunwiel, lier met liersteun gemonteerd. Verschillende laadvermogens beschikbaar: 2700/3000/3500 kg.

Als extra opties kunt u kiezen voor verschillende oprijbalken, aluminium borden, aluminium profiel als vloer, stapelrek 70 cm en reservewielen.

Informeer naar de mogelijkheden.


Mocht u nu vragen hebben over een bepaald type wagen, of bent u op zoek naar iets anders, bel even en we helpen u graag verder.