Industrie – Luchtverhitters, e.d.

Hieronder vindt u een overzicht van luchtverhitters en luchtontvochtigers van Thermobile:

 


Direct oliegestookt – TA/TAS

Directe warmte met 100% rendement, vaste uitblaastemperatuur van 450 °C. Hierdoor kunt u uw opslagloods, werkruimte, kas, hal of bouwlocatie makkelijk verwarmen. U kunt het ook gebruiken om landbouwproducten of gebouwen te drogen, of om leidingen en installaties te ontdooien. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Oliegestookt – ITA/ITAS

Heeft rookgasafvoer. Vaste uitblaastemperatuur van 100-120 °C. Hierdoor kunt u uw opslagloods, werkruimte, kas, hal of bouwlocatie makkelijk verwarmen. U kunt het ook gebruiken om landbouwproducten of gebouwen te drogen, of om leidingen en installaties te ontdooien. De ITA-modellen zijn bijzonder geschikt voor het verwarmen van tenten, showruimten en sporthallen. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Oliegestookt – IMA

Heeft rookgasafvoer en aangebouwde oliebrander. Vaste uitblaastemperatuur van 40-60 °C (afhankelijk van het type). Hierdoor kunt u uw opslagloods, werkruimte, kas, hal of bouwlocatie makkelijk verwarmen. U kunt het ook gebruiken om landbouwproducten of gebouwen te drogen, of om leidingen en installaties te ontdooien. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Oliegestookt – IMAC

Heeft rookgasafvoer in container en opvang van lekolie. Vaste uitblaastemperatuur Δ T (verhoging) van 40-70 °C. Hierdoor kunt u uw opslagloods, werkruimte, kas, hal of bouwlocatie makkelijk verwarmen. IMAC-modellen zijn bijzonder geschikt voor het verwarmen van tenten, showruimten en sporthallen. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Direct oliegestookt – TAS 800

Heeft een grote luchtworp. Vaste uitblaastemperatuur van 60-100 °C. Hierdoor kunt u uw landbouwproducten drogen, of uw kas, polytunnel of varkens- of kippenstal verwarmen. Informeer naar de mogelijkheden.

Oliegestookt – ISA

Heeft rookgasafvoer en aangebouwde oliebrander. Vaste uitblaastemperatuur van Δ T (verhoging) van 35°C en zorgt voor grote luchtverplaatsing. Hierdoor kunt u uw loods, opslagruimte, kas, polytunnel of hal mee verwarmen. Ook geschikt voor het verwarmen van tenten, showruimten en sporthallen. Informeer naar de mogelijkheden.

Propaangas gestookt – GA-E

Heeft een schone brander door buitenluchtaanzuiging, een vocht- en stofdichte schakelkast en heeft een regelbare uitblaastemperatuur tussen 120 en 180°C. Hierdoor kunt u uw opslagloods, stal, kas of varkens- of kippenstal mee verwarmen. Ook geschikt voor het drogen van landbouwproducten. Meerdere varianten beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Propaangas gestookt – GA-EV

Heeft een schone brander door buitenluchtaanzuiging, een vocht- en stofdichte schakelkast en heeft een regelbare uitblaastemperatuur tussen 120 en 180°C. Hierdoor kunt u uw opslagloods, stal, kas of varkens- of kippenstal mee verwarmen. Ook geschikt voor het drogen van landbouwproducten. Meerdere varianten beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Direct propaan- of aardgas gestookt – AGA E

Is snel toegankelijk voor service, met een vaste uitblaastemperatuur tussen 100 en 130°C. De aparte ventilator zorgt voor optimale verbrandingslucht. Is geschikt voor het drogen van landbouwproducten, of het verwarmen van kassen, polytunnels, varkens- of kippenstallen. Meerdere varianten beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Indirect propaan- of aardgas gestookt – ITLS

Zorgt voor indirecte warmte. Heeft een laag geluidsniveau, een grote luchtworp van 45 meter, en een buitenluchtaanzuiging voor de brander. Ideaal voor het verwarmen van schuren, opslagruimtes, fabriekshallen, magazijnen en varkens- of kippenstallen. Er is geen risico voor CO2 en CO uitstoot. Kan ook gebruikt worden voor het drogen van landbouwproducten. Informeer naar de mogelijkheden.

Afvalolie gestookt – AT

Heeft rookgasafvoer en ingebouwde tank, met een vaste uitblaastemperatuur van 50-70°C. Geschikt voor het verwarmen van werkplaatsen bij mechanisatiebedrijven, loonwerkers en garages, of het verwarmen en vorstvrij houden van hallen, opslagloodsen en magazijnen. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Koolzaadolie gestookt – BioEnergy

Heeft rookgasafvoer en ingebouwde tank, met een vaste uitblaastemperatuur van 50-70°C. De BioEnergy zorgt voor 100% schone en zuivere warmte. Geschikt voor het verwarmen van werkplaatsen bij mechanisatiebedrijven, loonwerkers en garages, of magazijnen. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Pellet gestookt – IMAC

Heeft rookgasafvoer in container, met een uitblaastemperatuur van ΔT 47 °C. Zorgt voor grote luchtverplaatsing en 100% schone en droge warmte. Ideaal voor het verwarmen van hallen, opslagloodsen, werkplaatsen, magazijnen, tenten en showruimten. Ook geschikt voor het drogen van bouwlocaties en gebouwen. Informeer naar de mogelijkheden.

Elektroheater – BX

Heeft een ingebouwde thermostaat, RVS-verwarmingselementen, een vaste uitblaastemperatuur van 30-60°C, en zorgt voor 100% schone en droge warmte. Geschikt voor het drogen van landbouwproducten, en het verwarmen van kassen, hallen, en kippenstallen. Kan ook gebruikt worden voor het ontdooien van leidingen, of het drogen van bouwlocaties en gebouwen. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Elektroheater – CH

Heeft RVS-verwarmingselementen, een vaste uitblaastemperatuur van 40-100°C, en zorgt voor 100% schone en droge warmte. Geschikt voor het drogen van landbouwproducten, en het verwarmen van kassen, hallen, en kippenstallen. Kan ook gebruikt worden voor het ontdooien van leidingen, of het drogen van bouwlocaties en gebouwen. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Elektroheater – VTB

Heeft een ingebouwde thermostaat, RVS-verwarmingselementen, een vaste uitblaastemperatuur van 40-100°C, en zorgt voor 100% schone en droge warmte. Geschikt voor het drogen van landbouwproducten, en het verwarmen van kassen, hallen, en kippenstallen. Kan ook gebruikt worden voor het ontdooien van leidingen, of het drogen van bouwlocaties en gebouwen. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Elektroheater – ProHeat 18

Deze heater is stapelbaar, heeft een thermostaataansluiting, is van geheel RVS en heeft een vaste uitblaastemperatuur van 40-120°C, en zorgt voor 100% schone en droge warmte. Geschikt voor het drogen van landbouwproducten, en het verwarmen van hallen, loodsen, kippenstallen en kleine tenten. Kan ook gebruikt worden voor het ontdooien van leidingen, of het drogen van bouwlocaties en gebouwen. Informeer naar de mogelijkheden.

Elektroheater – TBD 18

Kan in ruimtes worden geplaatst met hogere temperaturen. Goed toepasbaas voor thermische ongediertebestrijding en is eenvouding in bedrijf te stellen. Ook geschikt voor het drogen van landbouwproducten, en het verwarmen van kassen, polytunnels, kippenstallen, opslagloodsen, hallen en bouwlocaties. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Infrarood-oliegestookt – VAL

Zorgt voor reukarme warmte zonder luchtverplaatsing, met een vaste stralingswarmte van 150°C op 70 cm, en 20°C op 3 m. Geschikt voor persoonlijk (en beperkt ruimtelijk) verwarmen, het plaatselijk verwarmen in o.a. grote loodsen, sorteerruimtes en werkplaatsen, of het opwarmen en ontdooien van motoren. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Infrarood-oliegestookt – IFT

Zorgt voor een stralingswarmte van 150°C op 70 cm, en 20°C op 3 m. Heeft een tank van 14 uur. Geschikt voor het plaatselijk verwarmen in o.a. grote loodsen, sorteerruimtes en werkplaatsen, of het opwarmen en ontdooien van motoren. Informeer naar de mogelijkheden.

Luchtontvochtigers – ProDry TD

Het apparaat gebruikt een ventilator om de lucht naar binnen te zuigen en door de verdamper van het koelcircuit te leiden. De luchttemperatuur wordt verlaagd beneden het dauwpunt, de damp condenseert tot waterdruppels, die verzameld worden in de tank. Ideaal voor het drogen van kleine hoeveelheden producten en vochtige ruimtes, zoals ondergelopen kelders of hallen. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Mobiel koelsysteem – Coolmobile 21/25

Zorgt voor directe koeling in o.a. fabriekshallen, werkplaatsen, magazijnen en garages. Verschillende varianten mogelijk, zoals twee of drie buizen, en slangen tot 9 meter lang. Informeer naar de mogelijkheden.

Mobiel koelsysteem – Coolmobile 220

Zorgt voor directe koeling in o.a. computerruimtes, kantoren, beurzen, expositieruimtes en restaurants. Laat de kamertemperatuur met 10° C afkoelen en gemakkelijk te installeren binnen een paar minuten zonder specialist. Informeer naar de mogelijkheden.

Mobiel koelsysteem – Coolmobile C/CR

Is een robuuste unit die kan verwarmen, koelen en ventileren. De C variant kan alleen koelen, de CR variant kan koelen en verwarmen. De werkingstemperatuur koelen ligt tussen de +20 en +45°C. Alle modellen zijn 2-hoog stapelbaar. Geschikt voor het koelen van tenten en showruimtes, of bij rampenbestrijding, voor het koelen van veldhospitaal- en noodopvangtenten. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Elektrische boiler – TMB

Een elektrisch verwarmde boiler, met digitaal instelbare temperatuur van 20 tot 80°C. Is overal aansluitbaar op bestaande warmwater verwarmingssystemen, zoals bij renovaties en nieuwbouw. De F variant kan bij aansluiting op vloerverwarming worden ingezet voor betondroging. Meerdere varianten mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact op met:

Ruud van Rooij
Tel.: +31(0)475 420 422
GSM: +31(0)615 945454

Save