Landbouw – Service

De opbouw van diverse werktuigen, zoals bijvoorbeeld fronthefinrichtingen, frontladers en speciaalbouw, vindt plaats in onze eigen werkplaats. Samen met de klant gaan we op zoek naar de meest effectieve wijze om dit te realiseren.

Ook voor het onderhoud van uw machines kunt u bij ons terecht. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en zorgen voor een optimaal onderhoud, zodat stilstand van uw werktuigen en machines minimaal is.

In onze eigen werkplaats, voorzien van een uitgebreid assortiment aan speciaal gereedschap, kunnen wij diverse machines vakkundig repareren. Tevens garanderen wij een goede en snelle voorziening van de benodigde onderdelen van alle merken machines.

Reparaties ter plaatse, waar u zich ook met uw machine bevindt, zijn snel uitvoerbaar, omdat onze monteurs over goed uitgeruste service-auto’s beschikken. Mocht een reparatie ter plekke niet uitvoerbaar zijn, dan verzorgen wij zelf het vervoer van uw machine naar onze werkplaats, zodat deze alsnog gerepareerd kan worden.

Ophaal en bezorgservice:

Wij halen uw machines op voor reparatie of onderhoud en bezorgen deze dan ook weer terug. Met onze vrachtwagens en aanhangwagens kunnen wij haast alle soorten machines vervoeren.

SKL-veldspuitenkeuring:

Ons bedrijf is ingericht met een SKL-keuringsstation, waardoor wij de mogelijkheid hebben uw tractor volledig volgens de laatste eisen te controleren en indien nodig bij te stellen. Maak hiervoor a.u.b. tijdig een afspraak.

Immers: Preventief onderhoud voorkomt stilstand!

Save