Groenvoorziening – Hakselaars

Hieronder vindt u een overzicht van alle Eschlböck producten die wij verkopen.


 

Biber Eschlböck’s serie 2 is ideaal voor klein groenafval. Hij kan een diameter tot 15 cm van houtblokken aan, heeft 3 messen (schijf) en kan van 0,5 tot 1,5 cm diep snijden. Hij heeft een brede infeed (24 cm) zodat er makkelijk hout in geladen kan worden. Informeer voor meer informatie.

Biber Eschlböck’s serie 3-21 is ideaal voor klein groenafval. Hij kan een diameter tot 21 cm van houtblokken aan, heeft 3 messen (schijf) en kan snippers van 1 tot 3 cm maken. Er zijn nog secundaire messen beschikbaar voor fijnere houtsnippers. Hij heeft een brede infeed (24 cm) zodat er makkelijk hout in geladen kan worden. Informeer voor meer informatie.

Biber Eschlböck’s serie 6 is ideaal voor groter groenafval. De infeed is 32 x 49 cm groot, heeft 4 messen (drum chipper) en kan verschillende houtsnipperlengtes maken: 2 t/m 5 cm. Informeer voor meer informatie.

Biber Eschlböck’s serie 7 is ideaal voor groot groenafval. De infeed is 35 x 56 cm groot, heeft 8 messen (drum chipper) en kan verschillende houtsnipperlengtes maken: 2, 3 of 4 cm. Informeer voor meer informatie.

Biber Eschlböck’s 78 is ideaal voor groot groenafval. De infeed is 84 cm groot, kan stammen aan tot 60 cm doorsnee en heeft 6 of 12 messen (drum chipper). Informeer voor meer informatie.

Biber Eschlböck’s serie 83 is ideaal voor groot groenafval. De infeed is 98 cm groot, heeft 8 of 16 messen en kan hout tot 60 cm in diameter aan. Informeer voor meer informatie.

Biber Eschlböck’s 84 is ideaal voor groot groenafval. De infeed is maar liefst 122 cm groot, kan stammen aan tot 60 cm doorsnee en heeft 10 of 20 messen. Informeer voor meer informatie.

Biber Eschlböck’s serie 85 is een heavy-duty hakselaar. Hij is op een vrachtwagen gemonteerd, heeft een infeed van 147 cm groot, heeft trilling-bestendige camera’s in de cabine en de operator kan constant de temperaturen e.d. in de gaten houden. Informeer voor meer informatie.

Biber Eschlböck’s 92 is een high performance hakselaar. De infeed is maar liefst 122 cm groot en kan stammen aan tot 75 cm doorsnee. Deze hakselaar heeft 10 of 20 messen. Informeer voor meer informatie.

De Spaltbiber werkt via een totaal ander principe. Hij splijt de stammen zijdelings. Hierdoor kunnen zelfs de grootste boomstammen uiteindelijk in de hakselaar belanden. Hij kan voor of achter op een tractor, chipper of truck worden gemonteerd. Informeer voor meer informatie.

De Biber 83, 84 en 92 RBZ series gebruiken een 3-assige truck met een motor van 540 PK als standaard. Ze kunnen 80 km/u rijden en vanwege hun all-wheel systeem is geen enkele grond een uitdaging, of het nu zandgrond is, of nat terrein. Informeer voor meer informatie.

Er zijn twee soorten Powertrucks beschikbaar: de Turox (een offroad truck), of de Vican (voor hoge prestaties). Informeer voor meer informatie.


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.