Groenvoorziening – Reiniging

Hieronder vindt u een overzicht van alle Kärcher producten die wij verkopen:

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


 

Of het nu gaat om een zachte behandeling of een krachtige reiniging – de Kärcher hogedrukreinigers bieden de perfecte oplossing voor elke reinigingstaak.

We hebben verschillende hogedrukreinigers, zoals koudwater-, warmwater- en stationaire hogedrukreinigers. Ook bieden wij verschillende reinigingsmiddelen hiervoor. Informeer naar de mogelijkheden.

Kärcher nat en droog stofzuigers en vacuüm borstels bieden optimale oplossingen voor de industrie, retail, automotive, schoonmaakbedrijven, etc. Ze imponeren met hun hoge kwaliteit en duurzaamheid, innovatieve filtertechnologie en buitengewoon bedieningscomfort. Informeer naar de mogelijkheden.

Met de Kärcher schob-/zuigmachines worden vloeren hygiënisch en vlekkeloos schoon. Sprankelende resultaten gegarandeerd. Onze allrounders en specialisten voltooien alle huishoudelijke reinigingstaken snel en economisch. Informeer naar de mogelijkheden.

De Kärcher tapijtreinigers zijn stevig, krachtig en veelzijdig voor een effectieve en diepe tussentijdse reiniging van tapijten en het verwijderen van vlekken uit textiel. Met het juiste toebehoren kunnen deze tapijtreinigers ook bekledingen en autostoelen diep reinigen. Informeer naar de mogelijkheden.

Van de handmatige veegmachine via de walk-behind en ride-on machine tot de extreem krachtige en sterke industriële ride-on veegmachine. Schoon vegen op elk gewenst moment met een betrouwbare en innovatieve Kärcher technologie. Informeer naar de mogelijkheden.

Met de 26 HP tot de 84 HP bieden de Kärcher gemeentelijke machines uitstekende presentaties voor elke toepassing. Ze imponeren ook met hun perfecte resultaten, stevigheid en een bijna ongelimiteerde mogelijkheid van toepasbare gebieden. Informeer naar de mogelijkheden.

De nieuwe serie batterij-aangedreven bladblazers en kettingzagen van Kärcher Park & City Solutions met 50-V technologie biedt nu eindelijk een gelijkwaardig alternatief voor benzine-aangedreven apparaten. Informeer naar de mogelijkheden.

Sneeuwfrezen van Kärcher zijn effectief, ergonomisch en rendabel. Hun krachtige viertaktmotoren hebben een laag brandstofverbruik en een uitgesproken goed koudestartgedrag. Met vijf of zes versnellingen vooruit en twee achteruit past de 2-traps sneeuwfrees zich aan iedere sneeuwmassa aan. Informeer naar de mogelijkheden.

De Kärcher stoomreinigers en stoomzuiges reinigen economisch en hygiënisch – zonder chemische producten. Het brede aanbod aan toebehoren maakt deze machines geschikt voor divers gebruik op alle harde vloeren, glas en betegelde oppervlakken. armaturen en textieloppervlakken kunnen ook grondig gereinigd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Kärcher kan alle vragen beantwoorden met betrekking tot het reinigen van de binnenkant van tanks: ze bieden ondersteuning van de planning tot de bouw en bij de eerste opstart van het systeem – inclusief klantenservice. Informeer naar de mogelijkheden.

Veilig werken is nog nooit zo aantrekkelijk geweest! De nieuwe reeks van werkkleding en beschermingsmiddelen van Kärcher zet nieuwe maatstaven qua veiligheid en stijl. Het biedt niet alleen een betrouwbare bescherming tegen vuil, vocht, geluid en verwondingen, maar ook stijlvolle accenten. Informeer naar de mogelijkheden.


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.