Groenvoorziening – Tractoren

Hieronder vindt u een overzicht van alle Valtra tractoren waarin wij handelen.

 

Save

Valtra


 

A-serie

De nieuwe Valtra A4-serie is de eerste 4e generatie van Valtra-tractors die gefabriceerd wordt in zowel Suolahti, Finland en Mogi das Cruzes, Brazilië, waardoor dit een ware globale tractor wordt. De 4e generatie A-serie is een volledig nieuwe tractor en reflecteert sterk de merkwaarden van Valtra waarbij onze belofte aan internationale klanten centraal staat: Uw werkmachine. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

N-serie

De nieuwe Valtra N-serie rijdt als een kleine tractor, maar werkt als een grote. Hij heeft de krachtigste motor in zijn klasse, maar is wendbaar genoeg voor het fijnere werk. Dankzij langere onderhoudstermijnen en lager brandstofverbruik blijven de totale exploitatiekostenkosten zeer laag. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

T-serie

Bij het ontwikkelen van de geheel nieuwe Valtra T-serie hebben wij de tractor van de grond af opnieuw gebouwd. De Valtra T-serie biedt meer keuze dan wie dan ook. Uw werkpaard kan exact op uw behoeften worden afgestemd. Valtra biedt zes vermogens en vijf transmissie-/hydraulicacombinaties. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

S-serie

De Valtra S-serie van de vierde generatie is een tractor met een uitgebalanceerde prestatie waarmee u het meeste uit uw investering haalt – maximale output met minimale kosten. De tractoren van de S-serie hebben alles wat u nodig hebt, maar niets dat overbodig is. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt, want rentabiliteit is concurrerende technologie, betrouwbaarheid, bedrijfskosten, ergonomie, diensten en doorverkoopwaarde samen. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra G-serie

Wat de taak ook is, de G-serie biedt een complete, multifunctionele oplossing voor uw dagelijkse behoeften. Het heeft een geavanceerde hefinrichting en effectieve werkhydraulica. Het HiTech-model biedt  een open center hydrauliek, terwijl Active en Versu een gesloten center / load sensing systeem bieden. Hoge pompcapaciteiten (100/110 l / min) garanderen snelheid, gebruiksgemak en complete werktuigcontrole.

De G-serie is de perfecte tractor voor voorladerwerk dankzij het totale glasoppervlak van 5,7 m2, waardoor u een geweldig zicht in alle richtingen heeft. De nieuwe Powershift met 6 versnellingen biedt de bestuurder betere mogelijkheden voor werksnelheid.


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.